Kërcënime misterioze me bombë mbyllin dhjetëra shkolla në Mal të Zi

ATSH-DPA/ – Dhjetëra shkollave në Malin e Zi ui dërguan sot me email kërcënime për bombë, konfirmoi një zëdhënës i Ministrisë malazeze të Arsimit, në stacionin televiziv kombëtar RTCG.

Policia spastroi dhe kontrolloi ndërtesat e 41 shkollave të prekura, në të cilat të gjitha orët mësimore u anuluan.

Origjina e kërcënimeve mbetet e paqartë për momentin si dhe ndonjë lidhje e mundshme me zhvillimet aktuale politike.

Nesër, parlamenti malazez do të mblidhet për të formuar një qeveri të re pro perëndimore.

Ky hap është kritikuar ashpër nga partitë pro serbe që kishin qenë pjesë e qeverisë së kaluar, e cila humbi votëbesimin këtë vit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close