Bill Clinton në homazhet për Madeleine Albright:Vizita në Kosovë në vitin 2019,me z.Albright ishte një nga momentet më të bukura që kujtoj

Ai tha se vizita në Kosovë në vitin 2019 ishte një nga momentet më të bukura që kujton.

“Më kujtohet koha kur Sekretarja Albright dhe unë udhëtuam në Kosovë tre vjet më parë për të festuar 20 vjetorin e fitores së tyre dhe tonën, në parandalimin e spastrimit etnik dhe vetë ekzistencës së Kosovës,” tha Clinton në komemoracionin e organizuar për Madeleine Albright. në Uashington.

Klinton ka përmendur edhe bustin e Albright, i cili është vendosur në Prishtinë.

“Ne shëtitëm rrugëve të Prishtinës me zyrtarët e Kosovës dhe u ndalëm në bulevard ku vendosën një bust të bukur kushtuar Sekretares Albright si pjesë e punës që ajo bëri atje. Jam shumë krenare për jetën që jetoi dhe jam mirënjohëse që Hillary dhe Unë ishim miqtë e saj”, tha Clinton./LSh

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close