Ekipi i RTK-së pengohet në Tërrnoc nga zyrtari i SPS

Kryetari i Komisionit Zgjedhor, Zvonimir Stojanovic nga partia SPS, në vendvotimin numër 6 në Tërnoc të Bujanocit, ka penguar ekipin e RTK-së për të marrë pamje dhe për të xhiruar në vendvotim.

Tensionet janë ngritur pasi bazuar në daljen e shqiptarëve në zgjedhje, pritet që Shaip Kamberi të fitojë mandatin e deputetit në Kuvendin e Serbisë. Me këtë rast, SPS e Ivica Daçiqit do të kishte një deputet më pak.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close