Për 300 000 gjermanë koronavirusi zgjati më gjatë sesa koha normale

©Frank HOERMANN/DPA/MAXPPP ; Border controls at the Austrian-German border, border crossing Kiefersfelden Border policemen check motorists entering from Tyrol / Austria to Bavaria / Germany. | usage worldwide

ATSH-DPA/- Rreth 300 000 njerëz u trajtuan në zyrat e mjekëve për simptoma që lidhen me efektet afatgjata të koronavirusit në nëntë muajt e parë të 2021, sipas një raporti.

Sipas raportit 303 267 pacientë janë trajtuar për një kohë të gjatë Covid: nga 1 janari deri në fund të shtatorit 2021.

Udhëzimet gjermane të pacientëve e përkufizojnë Covid-in si ankesa që vazhdojnë për më shumë se katër javë pas një infeksioni dhe që kufizojnë jetën e përditshme për më shumë se 12 javë pas infektimit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close