Dogana e Kosovës kap mallra të kontrabanduara

Dogana e Kosovë përmes një njoftimi për media ka njoftuar se njësitet Antikontrabandë të Doganës së Kosovës në regjionin e Prizrenit kanë identifikuar dhe ndaluar një automjet të dyshimtë i cili ishte duke transportuar mallra pa dokumentacion.

“Pas ndalesës së automjetit njësitet e Doganës u gjetën 15 pako me pjesë për Motor-sharra. Vlera e mallrave të kontrabanduar është afër 6000 mijë euro. Mallrat janë sekuestruar si dhe ka filluar procedura kundervajtëse”, thuhet në njoftim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close