Në Bruksel ka nisur darka e liderëve të Ballkanit Perëndimor

Në ndërtesën e Shërbimit Evropian të punëve të Jashtëm në Bruksel filloi një darkë pune e organizuar nga shefi i diplomacisë së BE-së, Josep Borell, për liderët e Ballkanit Perëndimor.

Në të po marrin pjesë edhe kryeministri shqiptar Edi Rama si dhe ministrja e jashtme e Kosovës,Donika Gervalla.

Në Bruksel, ata vënë në dukje se kjo është një darkë pune joformale që ministrat e jashtëm të BE-së kanë organizuar tradicionalisht për liderët nga Ballkani Perëndimor për të vlerësuar situatën dhe bashkëpunimin në rajon, angazhimin e BE-së me rajonin dhe rrugën e integrimit evropian të vendeve perëndimore. Ballkani./LSh

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close