Konjufca: Është bërë gjithçka për sigurimin e votave për anëtarësim në KE

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Glauk Konjufca, nuk ka konfirmuar aplikimin e sotëm të Kosovës në Këshillin e Evropës.

Ai nuk pranoi të jap data për dorëzimin e aplikacionit për anëtarësim, por tha se të njëjtën do ta bëjnë kur të jenë gati dhe se është bërë gjithçka çka është e mundshme për sigurimin e votave.

Këto komente Konjufca i bëri pas homazheve tek varri i heroit Agron Rrahmani.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close