Ministri i jashtëm i Serbisë,Selakoviq pretendon se “4 shtete kanë tërhequr njohjen e Kosovës”

Sipas Ministrit të jashtëm serb Nikola Selakoviq,janë katër shtete që kinse sipas tij kanë bërë tërheqjen e njohjes së shtetësisë së Kosovës!

“Si Ministër i Punëve të Jashtme i kam dorëzuar presidentit Vuçiq notat diplomatike të katër vendeve që kanë tërhequr njohjen e Kosovës dhe Këshilli i Sigurisë Kombëtare autorizoi Presidentin Vuçiq që sa më shpejt të informojë opinionin e gjerë kur e sheh të nevojshme se për cilat shtete bëhet fjalë”, tha Selakoviq.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close