Përmbyllet stërvitja “Rinas 22”, Policia Ushtarake testoi kapacitetet operacionale

ATSH/ Ministria e Mbrojtjes njoftoi sot se, është përmbyllur stërvitja “Rinas 22”.

Sipas Ministrisë së Mbrojtjes, në këtë stërvitje trupat e Policisë Ushtarake treguan aftësitë e tyre më të mira, gjatë së cilës testuan kapacitetet operacionale.

“Trupat e Policisë Ushtarake treguan aftësitë e tyre më të mira në stërvitjen “Rinas 22″, gjatë së cilës testuan kapacitetet operacionale. Efektivët e kompanisë së parë demonstruan nivel të lartë përgatitjeje, të denjë për detyrat dhe përgjegjësitë kanë, siç ishte dhe Task Forca e Përbashkët e Gatishmërisë Shumë të Lartë, një strukturë e NATO-s e aftë për t’u dislokuar kudo dhe kurdo brenda 2-3 ditëve”, theksoi Ministria e Mbrojtjes.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close