I dërguari gjerman për Ballkanin Perëndimor,Sarrazin:Kosova është në zemër të Evropës

I dërguari gjerman për Ballkanin Perëndimor, Manuel Saracin, ka deklaruar sot se “Kosova është në zemër të Evropës”.

Ai thekson se Kosova e ka vendin në Këshillin e Evropës, si dhe se qëndrimi i Gjermanisë për atë çështje është i “qartë”.

Saracin ka shkruar në Twitter se Ministres së Punëve të Jashtme të Kosovës, Donika Gervali Schwartz, dje i është konfirmuar se Gjermania mbështet kërkesën e Kosovës për anëtarësim në Këshillin e Evropës.

Kërkesën për anëtarësim të Kosovës në Këshillin e Evropës në Strasburg e ka dorëzuar të enjten shefja diplomacisë së Kosovës,z.Gervalla./LSh

 

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close