Emrat e 10 kandidatëve për 5 pozita për zëvendës të Avokatit të Popullit

Deputetët e Kuvendit të Kosovës, sot do të mundohen të zgjedhin 5 zëvendës të Avokatit të Popullit, të cilët kanë me mandat 3 vjeçar.

Në mesin e 10 kandidatëve, ligjvënësit duhet të zgjedhin pesë prej tyre.

Kandidatët e propozuar janë: Anita Çavdarbasha, Basri Kastrati,  Leutrim Syla, Majlindë Sinani Lulaj, Naile Alaj,  Niman Hajdari, Valbona Puka Gola dhe Vjollca Sopi. Ndërsa nga radhët e komuniteteve janë:  Marija Radulovic dhe Rialda Kolenovic Ibrahimi, raporton RTKlive.

Kjo pikë e rendit të ditës është e nënta me radhë. Zgjedhja e pesë zëvëndësve të Avokatit të Popullit bëhet duke u bazuar në Ligjin Nr. 05/L -019 të datës 28 maj 2015.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close