Ministri bullgar i Mbrojtjes ,Zakov:Bullgaria do të mbështesë anëtarësimin e Kosovës në NATO

Ministri bullgar i Mbrojtjes Dragomir Zakov tha se Bullgaria do të mbështesë anëtarësimin e Kosovës në NATO dhe organizata të tjera ndërkombëtare.
Zakov e deklaroi këtë në pritjen e ministrit të Mbrojtjes së Kosovës, Armend Mehaj.

Ministri Mehaj nga ana tjetër theksoi se Bullgaria si anëtare e NATO-s dhe BE-së mbetet një partner i rëndësishëm për forcimin e marrëdhënieve, ku së shpejti pritet të nënshkruhet një memorandum bashkëpunimi.

“Bullgaria do të ofrojë ndihmë sigurie në edukimin e kadetëve dhe trajnimin e pjesëtarëve të FSK-së”, tha Mehaj.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close