Alarm për bombë në Aeroportin e Prishtinës

Burime të kallxo.com kanë bërë të ditur se në Aeroportin e Prishtinës ‘Adem Jashari’ është duke u dyshuar për një mjet shpërthyes.

Policia e Kosovës ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka hyrë në pistën e fluturimeve për të bërë kontroll.

Në Aeroport ka shkuar edhe Skuadra Kundër Bombave.

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close