Anulohet gjykimi për vjedhjen e mbi 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit

Për shkak se mbrojtja dhe prokuroria kanë filluar negocimin e marrëveshjes për pranimin e fajësisë nga ana e të akuzuarve, është anuluar seanca e së hënës në rastin ku Labinot Gruda dhe Kadri Shala akuzohen për vjedhjen e mbi 2 milionë eurove nga Thesari i Shtetit.

Kryetari i trupit gjykues, gjykatësi Arben Hoti njoftoi se palët do të negociojnë marrëveshjen për pranimin e fajësisë. Seanca e radhës pritet të caktohet pas arritjes së marrëveshjes mes mbrojtjes dhe prokurorisë.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close