Festivali i Këngës në RTSH, nisin aplikimet për edicionin e 61-të

Radio Televizioni Shqiptar fton të gjithë krijuesit dhe interpretuesit të marrin pjesë në konkurrim për t’u bërë pjesëmarrës në Festivalin e 61-të të Këngës ë RTSH.

Për të marrë pjesë në përzgjedhje, kërkohet:

  • Versioni final i kënduar i këngës (jo më shumë se 4 minuta i gjatë);
  • Versioni final i instrumentales, me dhe pa zërat shoqërues;

  • Teksti i plotë i këngës;

  • Emrat e autorëve të këngës, poeti dhe kompozitori;

  • Foto artistike, biografi e këngëtarit apo grupit, përfshirë aktivitete, çmime e veçanti të tjera;

Mungesa e njërës prej kërkesave, mund t’ju bëjë të pavlefshëm për përzgjedhjen!

Mënyra e aplikimit është duke dorëzuar dosjen pranë Zyrës së Protokollit të Radio Televizionit Shqiptar ose duke i dërguar në postën elektronike, në adresën e dedikuar të Festivalit:festival@rtsh.al

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close