Letër nga Mbretëria e Bashkuar:Në sistemin e punëdhësit tim tē gjithë shqiptarët nga Kosova janë të regjistruar si të Serbisë!

Publicisti Fahri Xharra ka shkruar në Facebook:
Një mike më shkruan
Përshëndetje!
I nderuari Zoti Xharra!
Jam një shqiptare që jetoj dhe veproj në Mbretërinë e Bashkuar.
Para ca kohe vërejta se në sistemin e punëdhësit tim tē gjithë shqiptarët nga Kosova jan të regjistruar si të Serbisë. Iu shkrujta që të m’a ndërrojnë dhe të më njohin si Kosovare. Një herë më injoruan. Pastaj pas një komunikimi maratonik me kërkesën time u pajtuan që të më njohin si Shqiptare e Shqipërise deri s’a t’a shqyrtojnë këtë qështje. Don të thotë deri sa të fusin Kosovën në sistemin e tyre.
Jemi një komunitet që prodhojmë vlera në Angli dhe njohemi si nga Serbia. Kur dokumentet tona të leshuara nga Ministria e Mbrendshe e Britanisê ose Ministrisê së Kosovë qartë e thojnë se jemi nga Kosova. Nëse ne jemi të njohur nga bota si shtet i pamvarur pse të mos njihemi si shqiptar të Kosovës por si Serb.
Hulumtumet tuaja jan: si dhe kush n’a i merr vlerat neve…. Dhe lufta për t’a deshmuar se ishin shqiptar….
Siç e thash më lart ka shqiptar që promovojn vlera. A duhet pas njeqind viteve të del edhe një Farhri Xharrë të luftoj të n’a nxjerr shqiptar që punuam dhe kemi pas vlera në Mbretërinë e Bashkuar apo të gjithë shqiptrë të njohen si serb?
Arsyeja pse ju kontaktoj është se: një numër i shqiptareve duam të bejmë një peticion on line dhe t’ia dergojm organeve përkatëse të Mbretêrisē së Bashkuar. Pasi që çdo kund njohemi si serb. Në banka, nga punëdhënesit e anglise, kudo që prodhojmē vlera. Por kur një problem ndodh gazetat dhe rrjetet sociale n’a njohin si Kosovar.
Por për të qenë të sukseshëm n’a duhet ndihma dhe nënshkrimi i shumë, shumë miqëve tuaj që jetojnē në Angli që të nënshkruajn peticionin.
Dhe t’a shpêrndajn.
Kur të vie dita për këtë, i nderuari Xharra mund të kontriboni në këtë drejtim.
Një hërë do pres edhe tri javë një përgjigje nga punëdhënesi im në lidhje me futjen e Kosvës në sistemin e tyre.
Nëse keni ndonjē ide qē mund të n’a ndihmoj iu mirëpresim.
I nderuar punëdhësi ku punoj unë është një nga punëdhënēsit më të mdhaj nē botë.
Respekt
PS. Kemi shumē për të thënë dhe punuar në këtë drejtim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close