Ja kush e paraqiti amendamentin për njohjen reciproke në mes Kosovës dhe Serbisë në Parlamentit Evropian

Lucas Mandl, është ai burri që paraqiti amendamentin për njohjen reciproke në mes Kosovës dhe Serbisë në tekstin i cili u fut në raportin e Parlamentit Evropian për Serbinë.
Ky amandment ka ngritur kualitetin e trajtimit të Kosovës nga Bashkimi Europian,duke i shkaktuar një goditje tronditëse pretendimeve destruktive të Serbisë.
Mandl është anëtar i Partisë Popullore Evropiane (EPP).Ai është anëtar i Parlamentit Evropian që nga viti 2017 dhe është anëtar i Partisë Popullore Austriake./Xh.Arifi

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close