GM ka njoftuar për tërheqjen e 290 000 kerreve të shitura të tipit Chevrolet

Kompania General Motors ,ka njoftuar se tërheq 290 000 modele më të vjetra të kerreve Chevrolet Impala sedan për shkak të mundësisë së problemeve në hapjen e airagëve.

The all new 2014 Chevrolet Impala set to make a statement at New

vendimi për tërheqje vlenë për modelet nga vitet 2009 dhe 2010.GM thekson se koeniza e ulëses së përparme në kerr mund të dëmtojë telat të cilët detektojnë sensorin për udhëtarë,gjë e cila do të mund të qonte në hapjen e airbag-ëve!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close