Parlamenti i Holandës voton pro heqjes së vizave për Kosovën

Nga 150 deputetë të Parlamentit të Holandës, sa kanë marrë pjesë ne votim, 100 kanë votuar “pro” mocionit të deputetes Kati Piri, me të cilin kërkon liberalizimin e vizave për Kosovën. Ndërkohë,  47 kanë qenë kundër dhe 3 abstenime.

Deputetja Kati Piri, tha se është lajm i mirë që më në fund një gjë e tillë po ndodh në Holandë, meqë vendi i saj ka mbajtur pozicion bllokues.

Kështu, qëndrimi i deputetëve të Parlamentit të Holandës ka qenë befasues për të mirë, duke qenë se ky shtet është prej vendeve skeptike sa i përket qëndrimit për heqjen e regjimit të vizave për Kosovën.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close