Në Rahovicë të Preshevës demolohet lapidari i Bardhyl Osmanit

Në mesnatën e kaluar është demoluar lapidari i katër dëshmorëve të UÇPMB-së, rënë në grykën e Rahovicës në majin e vitit 2001.

Në këtë lapidar janë dëshmorët Bardhyl Osmani, Shaban Ukshini, Sami Ukshini dhe Kastriot Arifi. Veteranët e luftës këtë e konsiderojnë si luftë speciale të Serbisë ndaj shqiptarëve.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close