Sipas rezultateve të para Shaip Kamberi, do t’i përfaqësojë shqiptarët në përbërjen e re të Kuvendit të Serbisë.

Në Tërnovc të Madh kanë përfunduar zgjedhjet për parlament dhe Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës, sipas rezultateve jozyrtare, mori 698 vota, raportojnë mediat.

Kjo praktikisht do të thotë se lideri i asaj partie, Shaip Kamberi, do t’i përfaqësojë shqiptarët në përbërjen e re të Kuvendit të Serbisë.

Nga gjithsej 1089 votues kanë votuar 725. Të vlefshme kanë qenë 711 fletëvotime,njoftojnë mediat.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close