Çmimi i naftës sot

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë njoftoi për çmimet e karburanteve, për 24 orët e ardhshme.

Kështu, sot çmimi i naftës është liruar për 1 cent kurse i benzinës mbetet i njëjtë sikurse ditën e djeshme.

deri të martën në orën 10:00, çmimi maksimal i lejuar i produktit dizel është 1.75 euro centë për litër, ndërsa çmimi maksimal i lejuar i produktit benzinë është: 1.69 centë euro për litër.

Po ashtu, çmimi maksimal i lejuar i produktit gaz është 0.78 centë për litër.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close