Shteti turk vazhdon qërimin e hesapeve…tani në radhë burgosja e 42 gazetarëve!!

Pas suspendimeve,burgosjeve,dhe vendosjes nën hetime të më shumëse 60 000 ushtarakve,policëve,gjykatësve,mësuesve,shërbesve civil..regjimi turk tani ka quar dorë edhe në gazetarë.

2015-11-27T135657Z_1_LYNXMPEBAQ0MZ_RTROPTP_4_TURKEY-MEDIA

sipas njoftimit të TV private turke NTV,organet qeveritare kanë lëshuar fletarreste për 42 gazetarë.Siq njofton kjo shtëpi televizive ,ky është rasti më i fundit i qërimit të hesapeve të regjimit pas grushtetit të dështuar.
Sipas informatave të NTV,komentatorja e njohur dhe ish deputetja e parlamentit turk Nazlı Ilıcak është në listen e gazetarve për të cilët është lëshuar fletarrest!!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close