Nënkryetari amerikan Joe Biden,më 17 gusht do vizitojë Kosovën

Nënkryetari amerikan Joe Biden do ta vizitojë Kosovën me 17 gusht njoftojnë mediat.Në Prishtinë besohet se Biden në kuadër të takimeve me zyrtarë më të lartë të Shtetit të Kosovës do ta konfirmoj mbështetjen e pa rezervë të SHBA ndaj Kosovës si shtet i pavarur dhe sovran.
Biden në kosovë njihet si njëri nga përkrahësit më të mëdhenj të saj si shtet dhe i pavarësisë së saj.

121002_biden_sexyback_605_ap

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close