Në orët e vona të mbrëmjes rreth ores 23,është kryer një sulm me mjet shpërthyes në ndërtesën e kuvendit të Kosovës

Në orët e vona të mbrëmjes rreth ores 23,sot më 5.8. është kryer një sulm me një mjet shpërthyes në ndërtesën e kuvendit të Kosovës.Policia është duke kryer hetim gjthëpërfshirës.

largea_foto-1_61801413612824
Edhe njesitë e KFOR it janë dalë në vendin e ngjarjes.Sipas Kohes Ditore thuhet se është gjetur një motorr të djegur në Takbahçe dhe se mendohet sipas KD se ai është mjeti që nëpërmjet tijë në qarkullim e sipër është sulmuar ndërtesa e KUvendit të Kosovës.Nuk ka persona të lënduar nga ky shpërthim.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close