Majlinda Kelmendi i ka siguruar Kosovës të argjendëtën e parë,ajo vazhdon për të artën

Majlinda Kelmendi,kampionia e jonë botërore e cila po përfaqëson Kosovën në lojërat olimpike është takuar sonte me japonezen MISATO nakamura dhe ka fituar. Ajo në finale do të takohet me italianen Giuffrida.

kelmendi

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close