Kryetari ukrainas ka urdhëruar të gjitha njësitë ushtarake në kufijtë administrativ me Krimean dhe Donbasin

Pas urdhërave dhe aksioneve si dhe paralajmrimit të manovrave të armatës Ruse në ujërat e Detit të Zi,e që ndërlidhet me Krimean,edhe kryetari ukrainas Poroshenko ka reaguar duke urdhëruar që të gjitha njesitë ushtarake të vendosen në afërsi të vijës ndarese me Krimenë dhe me Donbasin.

Petro Poroshenko
Ukrainian President Petro Poroshenko delivers his speech during his visit to the Ilich Iron and Steel Works in the southern coastal town of Mariupol, Ukraine, Monday, Sept. 8, 2014. Poroshenko made a surprise trip Monday to a key city in southeastern Ukraine as a cease-fire between Russian-backed rebels and Ukrainian troops appeared to be largely holding. (AP Photo/(AP Photo/Sergei Grits)

Poroshenko në Twitter ka shkruar :”Është mbajtur mbledhej me përfaqësues të sigurisë dhe me ministrin e punëve të jashtme.Është urdhëruar që të vendosen të gjitha njësitë ushtarake afër kufijëve administrativ me Krimenë dhe me Donbasin”.

Kryetari ukrainas më heret kishte thënë se akuzat Ruse për kinse Ukraina ishte futur në Krimea,është arsyetim cinik në mënyrë që ti forcojë kërcënimet ushtarake kundër Ukrainës.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close