Doli nga shtypi libri i Prof.Shefik Shkodrës: “ËNDRRA shekullore dhe FANTAZMA”

Këto ditë,doli nga shtypi libri i Prof.Shefik Shkodrës: “ËNDRRA shekullore dhe FANTAZMA”.Shtypur në ShB.”Kurora”,216 faqe.

14037635_10208559420840980_221881323_o

Libri ka mbi njëqind njësi (ese dhe trajtesa tjera) për shoqërinë shqiptare,kryesisht në Kosovë!

Tipizimi në këto shkrime paraqitet në mënyrë ironike;pikëpamjet psikologjike të qytetarit në kohën e tranzicionit…!.

I.Bajrami

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close