Mos u mundoni të shtireni si njeri i mirë,bebet ju njohin perfekt nëse jeni apo jo!

Shkencëtarët australian kanë ardhur në përfundim nga studimi që kanë bërë me bebat se ato nuk dëshirojnë kur ju tentoni që ato ti bëni të qeshin pa dëshirën e tyre,kur ju bëni klaunin jashtë natyrës suaj.

baby

Ata kanë ardhur në përfundim se më të vegjlit e kuptojnë në mënyrë perfekte kur dikush shtiret,dhe për këtë nuk i pëlqejnë njerëzit që i detyrojnë të qeshin nën hundë ose kur i gudulisin dhe bëjnë grimasa.Në hulumtim kishin marrë 156 bebe të cilat ishin të ndara në dy grupe.Në të parën ruheshin nga prindër që i dojnë bebet,dhe për nga natyra janë të qetë,dhe dinë të bëjnë humor.

Grupën e dytë e përbënin ata të cilët jo me dëshirë shoqërohe me vogëlushët,janë introvert,ose nuk janë mjaft argëtues.Pastaj shkencëtarët i kanë ndrruar grupet dhe kanë ardhur në përfundim se bebat krejtësisht në mënyrë të ndryshme janë sjellë në prani të njerëzve argëtues dhe jo argëtues.Kur janë ruajtur dhe kujdesur nga këta të tjerët jo zbavitës,dhe kur këta kanë tentuar që ti sjellin në disponim të mirë bebat ato përkundrazi kanë qajtur dhe janë bërë histerike.Ndërkaq në shoqërinë e njerëzve të sinqertë dhe zbavitës të cilët i duan më të vegjlit,tërë kohen bebat kanë qeshur.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close