Pse kapsulat janë dy ngjyrëshe

Juve ndoshta nuk iu ka penguar se kapsulat e barërave të ndryshme kanë edhe ngjyra të ndryshme por sigurisht keni pyetur veten se pse ato i kanë dhe prodhohen kryesisht në dy ngjyra të ndryshme.Për këtë ka tri përgjigjëje.

kaps

E para është se, duke krijuar një kombinim të veçantë ngjyrash, kompanitë farmaceutike duan të reduktojnë mundësinë që konsumatorët të hutohen nga barëra të ndryshme.

Përveç kësaj, është treguar se kapsula ngjyra ngjyra tek fëmijët duken shumë më tërheqëse se ato me një folie transparent apo të bardhë.

Së treti, pjesa më e ngushtë e kapsulës ende shërben si një “rezervuar” për barin, ndërsa ana më gjerë ka rol kapaku. Për të siguruar efikasitet më të madh gjatë prodhimit të gjegjësisht për të mos ngatërruar dy pjesët plastike, duke përdorur dy ngjyra të ndryshme.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close