Gjermanët punojnë gjithnjë e më shpesh edhe ditëve të pushimit

Gjermanët,punojnë gjithnjë e më shpesh në ditë vikendi si dhe ditëve të tjera pushimi.Më 1995,rrumbullak gjashtë milion Gjerman kanë punuar rregullisht ditëve të shtune si dhe të dielave.

sbb-arbeiter
Në vitin 2015 ishin 8,8 milion që kishin punuar ditëve të pushimit dhe me këtë del se çdo i katërti që ka një punë në Gjermani punon ditëve q[ janë të parapara për pushim.Kjo del nga një dokument i Ministrisë Gjermanesë të Punës.
Në shërbimet me turne aktualisht punon çdo i gjashti.Më 1995 ishin vetëm 3,8 milionë që punonin ditëve të pushimit,përderisa vitin e kaluar ishin 5,6 milionë.

proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close