Haliti: Demarkacioni do të përfundojë në Arbitrazh.Zëdhënsi i Qeverisë Abrashi e thotë të kundërtën!!!

Për qështjen e demarkacionit të vijës kufitare me Malin e Zi ,tani kanë filluar të shfaqen kontradikta edhe në prononcimet e pajestarëve të partive në pushtet që janë anëtar qevrie dhe institucione tjera të kosovës.

minoian-1

Përderisa nënkryetari i Kuvendit Xhavit Haliti ka deklaruar se qështja e demarkacionit do të përfundoj në Gjyktën Ndërkombëtare të arbitrazhit,zëdhënësi i Qeverisë së Kosovës,Arban Abrashi është shprehur i bindur se kjo qështje nuk do të shkojë në arbitrazh sepse do të kalpj në Kuvendin e Kosovës!!

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close