Azem syles i vazhdohet sot seanca

Pasiqë seanca gjyqësore e paraparë për të marten ndaj Azem sylës ishte shtyrë/anuluar pa dhënë asnjë sqarim përse,ajo do të vazhdohet sot si seancë e mundësisë së veçantë hetuese në rastin e këtj dhe të tjerë të dyshuar për krimtë organizuar në rastin e ditur si “pronat”.

syla

Syla si dhe rreth 50 persona të tjerë dyshohen për ndërmarrje së bashku kriminele për tjetërsimin e pronave të huaja.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close