A mund ky objekt të jetë një vizatim i një astronauti të lashtë?

Billy Carson
Founder Of 4biddenknowledge And Host Of Deep Space Original TV Series On GaiaEl Baul në jug tëGuatemalas ndodhet 4 km në veri të Santa Lucía Cotzumalguapa, dhe do të ishte e populluar nga Mayat që do të kishin njohur Tikal dhe legjendat e saj. Jo vetëm atë, por në qoftë se stela më poshtë me të vërtetë është një interpretim i lashtë i një astronauti atëherë kjo stelë mund të jetë krijuar në Tikal dhe më vonë u zhvendos në El Baul.

57e88edd1a000030005b49b5

Këtu është prova më e madhe në mbështetje të teorisë së lashtë mbi astronautët e cila mbështetë hipotezën vizitorëve në teorinë time të hartës yjore i propozuar tani. Erik VonDaniken ishte ndoshta i pari për ta interpretuar këtë si një astronaut i lashtë të kësaj këtij stela Mayane siq mund ta shihni këtu.

Emri i plotë i kësaj stela është El Baul Ball game stela ref dhe pse ajo tregon diçka që duket si diçka që po festonte gjatë lojes me top. Unë propozoj ndoshta kjo ishte një herë më pak lojë barbare por dikush duke festuar vizitorët e tij kozmik dhe detajet kozmike. Një lojë një herë më shumë gjasa pak shkatërruese për humbësit e saj dhe ndoshta një herë duke festuar me trokitjen e një topi në mënyrë simbolike të një organi kozmik që kalon nëpër rrjetin e një portali kozmik.

lojtarët tradicionale me top nuk kishin veshur ndonjë përkrenare të rëndë e të kufizuar me pamje të kafshëve. Veçanërisht një që kufizon frymëmarrjen ose me kufizim të lëvizjes shtesë prapa. Loja me Top s’kishte asgjë të bëjë me një hapje të një portali kozmik siç shihet në stela. Siç është përmendur në librin tim, personi gjithashtu ka pamje shumë të hollë femërore i cili nuk do të jetë një lojtar topi.

Pyetja milion dollarëshe këtu … nëse ky është një astronaut i vërtetë i lashtë … ata tregojnë atë që bëjnë të lashtët pa dyshim do të jenë djegur me dëshirën për të treguar shikuesve në këtë përshkrim … nga ku ata vijnë ? përgjigja është po.E krahasoj imazhin tim të ri-krijuar me një 46cm dyfishimin e cilësisë së muzeut të stelas që kam hulumtuar kryq e tërthorë si të saktë (modeluar nga artisti pas një skanimi dixhital paasiqë modelimet nuk janë lejuar). Ky duplikat dhe të tjerët tani janë në dispozicion për mbledhësit në një projekt për të mbledhur fonde për një film dokumentar .

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close