Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës:S’ka sëmundje të antraksit të kafshëve në Kosovë

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës konfirmon se nuk ka sëmundje të antraksit të kafshëve në vendin tonë.Analizat, në të dyja rastet e dyshuara, kanë rezultuar negativisht dhe se veterinerët janë duke i mbikëqyrur vazhdimisht fermat që është dyshuar për këtë sëmundje. Po ashtu, Thaçi ka bërë të ditur se ka përfunduar edhe vaksinimi kundër sëmundjes gungore dhe se numri i gjedheve të prekura me këtë sëmundje po zvogëlohet dita ditës,I i ka thënë zëdhënësi i kësaj agjencie, Lamir Thaçi,Radio Kosovës .

2010811_1_k_c3_a4lbchen04

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close