Aktori i njohur keanu reeves,ka një porosi për ju

“Shikoni këta njerëz pas meje? Nxitojnë për në punë dhe nuk i kushtojnë vëmendje asgjëje. Ndonjëherë ne jemi të kapur nga ritmi i jetës së përditshme dhe harrojmë për të ndaluar dhe të marrim kohë për të shijuar jetën. Sikur të jemi zombie. ngriteni shikimin dhe heqni kufjet nga veshët tuaj.Thuaje një ‘Përshëndetje’ për dikë që ju e shihni dhe përqafo dikë që duket të jet në depresion. Ndihmoni dikë.

Keanu-Reeves-xlarge

Duhet jetuar çdo ditë sikur të ishte e fundit. ajo që njerëzit nuk e dinë për mua është se unë kam vuajtur nga depresioni disa vite më parë. Kurrë nuk i tregova askujt për këtë. Më është dashtë që në mënyrën time luftoj me të. personi i cili më ka prerë fat isha unë vet.Çdo ditë është e çmuar, kështu që le ta trajtojnë atë si të tillë.E nesërmja nuk është e garantuar, kështu që -.! jetoni sot “, shkruan Reeves.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close