Basri Çapriqi dhe Halil Matoshi fitues të Orës së madhe letrare…

Gjilan, 30 janar


 

 

Sot, në Gjilan, manifestimi kulturor“Flaka e Janarit” ka vazhduar punën me Orën e madhe letrare “Pena e Flakës”, në të cilën, pos rezultateve të konkursit anonim në poezi dhe tregim të shkurtër, kanë lexuar dhe janë paraqitur 25 krijues të të gjithë hapësirës shqiptare.

Basri Çapriqi dhe Halil Matoshi, fitues te ores letrare ne Gjilan

Legjenda: Basri Çapriqi dhe Halil Matoshi

Kësaj here, për çmimin e Orës Letrare të “Pen Flakës 2016” fitues janë poetët nga Prishtina: Basri Çapriqi dhe Halil Matoshi, shkrimtarë. Siç dihet, në Orën e madhe letrare prezentuan me qindra artdashës nga shumë mese shqiptare, si: nga Ferizaji, Prishtina, Tetova, Durrësi, Tirana, Vushtia, Bujanoci, Dardana, Kumanova, Vitia e mese të tjera të Shqipërisë

Tefik Selimi/Proinformacion.com

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close