Sekretari amerikan i shtetit John Kerry ka akuzuar Moskën dhe Damaskun se nuk dëshirojnë zgjidhje paqësore të konfliktit sirian por zgjidhje të armatosur!

Sekretari amerikan i shtetit John Kerry ka akuzuar Moskën dhe Damaskun se dëshirojnë që mos të ket zgjodhje paqësore të konfliktit sirian por zgjidhje të armatosur.Ai këtë e ka thënë menjëherë pasi që jan suspenduar bisedimet pëe paqe ,pasi që Rusët kishin njoftuar se nuk do ti ndërprisnin sulmet ajrore në atë Siri.

kerry

Kerry ka thënë se “sulmet në kontinuitet të forcave të regjimit sirian ,me ndihmën e sulmeve ajrore Ruse në territorin të cilin e mbajnë kryengritsit,si dhe rrethimi i qindra mijë civilëve,tregojnë qartë se ata dëshirojnë zgjedhje të konfliktit me luftë e jo zgjidhje politike”,trasmeton AFP

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close