David Phillips uron Kosovën për ushtrinë

Eksperti i Politikës së Jashtme, David Phillips, pas themelimit të ushtrisë ka uruar Kosovën, me ç`rast ka thënë se u shpagua sakrifica e UÇK-së për këtë ditë.

Në një reagim të tij, Phillips ka theksuar se Kosova duhet të vazhdoj rrugën e saj euroatlantike raporton “Zeri.info”..

Ja reagimi i plotë i tij:

“Jam duke shkruar për të uruar Kosovën për vendimin e sotëm për ta transformuar Forcën e Sigurisë së Kosovës në një ushtri. Kjo është një shpërblim për të gjithë ata që sakrifikuan për kombin dhe anëtarët e UÇK-së që luftuan për ta çliruar Kosovën.

Kosova është në rrugën e integrimit drejt strukturave euroatlantike. Pastaj vjen pjesëmarrja në Partneritetin për Paqe të NATO-s dhe pastaj anëtarësimi i plotë në Aleancë.

Urime popullit të Kosovës dhe udhëheqësve të saj për hapin e madh të sotëm. Urimet më të mira!”

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close