Kështu i largoni dhimbjet në stomak

Mund ti ndodh secilit prej nesh që të paktën një  herë të kemi probleme me stomakun.

Zakonisht dhimbjet e stomakut shkaktohen nga dy faktorë, e para është gjendja emocionale si depresioni apo ankthi dhe e dyta përdorimi i medikamenteve të ndryshme të cilat e irritojnë stomakun.

Dhe pasi që jetojmë në një botë dinamike ku jemi të ndikuar nga stresi i ndryshëm çdo ditë dhe kështu përdorim medikamente sa për të kaluar dhimbjen, në vend që të trajtojmë dhimbjen me kujdes.

Disa nga gjërat që mund t’i bëjmë për të trajtuar dhimbjen e stomakut janë si përdorimi i “ngjitësve” ngrohës të cilët ndihmojnë në lehtësimin e dhimbjeve, konsumimi i sodës së bukës, kujdesi në ushqim është mirë që të përdoren fruta dhe perime sa më shumë, si dhe konsumimi i çajit herbal.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close