Pasuli,ushqim i yni popullor dhe përfitimet shëndetsore …

Pasuli është një nga ushqimet më të përhapura ndër ne.Sidomos në Kosovë por edhe vende fqinje hahet shumë ,mos të themi diku diku gati në bazë ditore.Pse jo”Ky ushqim është i mbushur me proteina, fibra, vitamina B, hekur, kalium, dhe ka vlerë yndyre të ulët.

Pasuli  sjell edhe shumë përfitime që sjellin për shëndetin tuaj:

Pasuli  lufton kancerin

Mund të ul nivelin e kolesterolit

Ju ndihmon të humbni peshë

Ndihmon në menaxhimin e diabetit.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close