Bora zbardhe serish ,Gjilanin

Janë pamje nga Gjilani sot,dita e 16-të e dhjetorit të vitit 2018.Janë ditë të fohta dimëri të cilat i solli një valë e të fohtit që ka kapluar Ballkanin me reshje bore e cila ka krijua edhe shtresë disa milimetërshe.

Sa më afër qendrëds së qytetit udhët janë më me pak borë.Ka njerëz që shtisin dhe shijojnë borën e parë më të dendur për këtë vit,fëmijët që gjuajnë të tjerët me topa bore.
Bustat eshmtë janë bërë me plis ,edhe shtatorja e axhës Idriz./Proinformacion.com

 

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close