Presidenti Thaçi:Fokusi në dialog dhe ulësen në OKB

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi i cili do të marrë pjesë sot në mbledhjen e Këshillit të Sigurimit të OKB-së, e ku do të flitet për transformimin e FSK-së, tha se kjo forcë nuk duhet të frikësoj askënd.

“Do të marr pjesë në një takim urgjent të thirrur për Kosovën. E vërteta duhet të thuhet, transformimi i Forcave të Sigurisë së Kosovës nuk është një arsye për t’u frikësuar, por për të festuar. Përkushtimi i Kosovës është të kemi institucione multietnike. Fokusi ynë është tani në dialog dhe për ulësen e  Kosovë në OKB”, ka shkruar Thaçi në Twitter.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close