Për të humbur peshë ka disa lloje pemësh të cilat duhet t’i evitoni

Kur dëashironi të humbni në peshë pjesa më e vështirë është mos konsumimi i disa ushqimeve që janë të shijshme për ne, por që i bëjnë dëm trupit tonë.

Përveç ushqimeve që kanë shumë kalori dhe yndyra jo të shëndetshme ekzistojnë edhe disa pemë që duhet patjetër të mos konsumohen.

Këto pemë janë si pjeshkat, rrushi, avokadot, dardhat si dhe bananet.

Këto nuk preferohet të konsumohen për shkak të sasisë së sheqerit që përmbajnë dhe disa prej tyre e dobësojnë sistemin e tretjes.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close