Mos rrini kështu ulur në punë

Nga qëndrimi i tepërt ulur në punë,75% e njerëzve në botë ankohen nga dhimbjet e muskujve, shpinës, syve, qafës dhe të tjera dhembje.

Kjo ndodh kur njerëzit nuk e respektojnë balancin mes punës dhe pushimit.

Disa nga mënyrat se si duhet të ulemi për të mos u dëmtuar shëndeti jonë i kemi paraqitur më poshtë me anë të fotos.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close