Sot do të mbahet mbledhja e rregullt e Qeverisë së Kosovës.

Mbledhje është parashikuar që të fillojë në ora 12:00.

Rendi i ditës i kësaj mbledhje nuk është bërë i ditur, por priitet që kreu i ekzekutivit ta njoftojë kabinetin qeveritar në lidhje me takimin e djeshëm në Bruksel.

Si dihet gjatë ditës së djeshme në Bruksel, kryeministri Haradinaj e ripërsëriti edhe një herë qëndrimin e tij dhe të Qeverisë së Kosovës se taksa për mallrat e Serbisë dhe të Bosnje e Hercegovinës nuk do të hiqen.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close