Ballkani mbërthehet nga i ftohti dhe bora,të cilat shkaktojnë viktimat e para

I ftohti ka përfshirë disa vende të Ballkanit,e mediat  serbe raportojnë për  tre të vdekur nga të ftohtit në Serbi.

Në Bosnje, shkollat janë mbyllur në komunat Konjiq dhe Jabllanicë, ndërsa kamionët dhe automjetet e tjera të rënda janë ndaluar të qarkullojnë.

Dhjetëra shkolla janë mbyllur për dy ditë edhe në Rumani.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close