Fruti i cili konsiderohet si superushqim për heqjen e peshës trupore

Përveç një diete të shëndetshme dhe të ekuilibruar, mund të vlejnë edhe ushqimet që bëjnë djegie të dhjamit.

Por Papaja konsiderohet gjerësisht si një superushqim.

Fruti është i mbushur me vitamina C, E dhe antioksidantë të tjerë.

Hulumtimet kanë treguar gjithashtu se të hahet ajo mund të ndihmojë që të mbani vetën të ngopur.

Një studim i publikuar në NCBI gjithashtu zbuloi se ngrënia e këtij fruti ndihmoi në parandalimin e fryrjes së barkut.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close