Kryetari i Kuvendit,Veseli nënshkruan ligjet për transformimin e FSK-së në forcë ushtarake

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli sot nënshkroi Ligjet për transofrimin e FSK-së në Ushtri.

Përmes një postimi në Facebook, ai tha se ky ishte njëri nga nënshkrimet më të mira dhe më të vlefshme,

“Me një ndjenjë të veçantë, sot nënshkrova Ligjet për transformimin e FSK-së në Ushtri. Ky ishte një prej nënshkrimeve më të mira dhe më të vlefshme”, ka shkruar Veseli.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close