MASHT, bursa do t’u ndajë 681 studentëve

Buxheti i ndarë për bursat studentore nga Ministria e Arsimit është rritur në 600 mijë euro, dhe do t’u ndahet 681 studentëve, secilit në vlerë prej 880 eurosh.

Lajmin e ka bërë të ditur vetë ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi, teksa ka thënë se tash studentët meritorë do të marrin bursa të dinjitetshme.

”Në bazë të Udhëzimit Administrativ për ndarjen e bursave dhe në bazë të raportit të komisionit të veçantë vlerësues për bursat, kam marrë vendim për ndarjen e bursave për 681 studentë meritorë nga të gjitha institucionet e arsimit të lartë publik në Kosovë. Me kërkesën time buxheti për bursat është rritur nga 200 mijë në 600 mijë euro dhe studentët meritorë tashmë marrin një bursë të dinjitetshme në vlerë prej 880 euro”, ka njoftuar Bytyqi përmes një postimi në facebook.

Ky vendim ka hyrë në fuqi sot, pas nënshkrimit nga ministri Bytyqi.

Comments are closed.

%d bloggers like this:

By continuing to use the site, you agree to the use of cookies. more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close